Ledige stillinger

 

Weland AS søker etter salgskonsulent for salg av Welands standardprodukter.

Som salgskonsulent hos Weland blir du en del av et større salgsteam som hovedsakelig jobber opp mot byggebransjen. Du kommer til å arbeide på vår avdeling for salg av våre standardprodukter slik som Spiral- og rettløpstrapper, rekkverk, gitterrister, taksikring, solpanelinnfestning og mesaniner mm. Utover det å ta hånd om våre eksisterende kunder på best mulig måte blir dine oppgaver også å skape nye relasjoner gjennom ditt engasjement og pågangsmot.I dag er vi 16 ansatte her på Weland AS og holder til i Svennerudveien 34, 2016 Frogner.

Din erfaring.
Vi søker etter deg som gjerne har lokal tilknytning og som har vilje og ønske om å utvikle seg videre sammen med Weland. En byggteknisk utdannelse eller tilsvarende praktisk erfaring innen byggebransjen er ønskelig, men ikke et krav.

Din profil.
Mest av alt vektlegges din personlighet. Vi ønsker deg som er engasjert, trives i et miljø med høy aktivitet og som er fleksibel til å bidra der det er nødvendig. Rent praktisk er det viktig at du håndterer både norsk og engelsk – muntlig som skriftlig.

Søknad.
Ansettelsesform:  Heltid, fast ansettelse etter endt prøvetid på 6 mnd.
Oppstart: Omgående eller etter avtale.
Søknadsfrist: Omgående og helst innen 30. juni.
Utvelgelsen skjer forløpende og Weland forbeholder seg retten til å gjøre en ansette innen fristens utløp.
Søknad sendes til:  Søknad sendes på mail til Daglig leder Knut S. Larsen – knut.larsen@weland.no.
Knut treffes også på mobil 99219131.