Samme lokale – mer plass

Med en mesanin får du en ekstra etasje samtidig som du frigjør gulvflate. En smart måte å få flere kvadratmeter med areal i et lokale der det er høyt under taket, slik at du verken trenger bygge ut eller flytte virksomheten til nye lokaler. Monteringsfilmen vår viser hvordan installasjonen gjøres.

Mesaninene våre kan plasseres i de mest varierende miljøer, både innen- og utendørs. Det er aller vanligst at de brukes i industrimiljøer, på lagre og kontorer. Det finnes imidlertid også eksempler på at restauranter, idrettsanlegg og treningsstudioer har fått mer plass ved å bruke et mesaninrepos.

Med Welands Sigmabjelke som fundament
Vi bygger bjelkelaget som en frittstående konstruksjon av vår egen Sigmabjelke. Dette er en profil med god materialfasthet som kan brukes både innendørs og utendørs uten ytterligere overflatebehandling. En stor fordel ved Sigmabjelkene er at de er så lette at du sjeldent trenger å engasjere løftehjelp. Vår letteste modell veier under 6 kg/lpm.

Rask og enkel montering
Konstruksjonen er gjennomtenkt i minste detalj, og beslagene og de forstansede hullene i Sigmaprofilene gjør monteringen både rask og effektiv. Hele konstruksjonen skrus deretter sammen på stedet.

Vi er din partner når det gjelder dimensjonering, opptegning og prosjektering, slik at alle mesaniner vi produserer har blitt dimensjonerte i henhold til sitt bruksområde. Kontakt oss, så forteller vi mer.

Se en montering (lenke til filmen)

Publisert: 2024-08-23