BIM - Nå utvider vi sortimentet vårt

Vi i Weland ser en markant økt etterspørsel av BIM, Building Information Modeling, hvor digitaliseringen av byggebransjen muliggjør en økt effektivisering og bærekraftig byggeprosess fra grunnen. Vi driver kontinuerlig utviklingen fremover gjennom vårt løpende arbeid med å forbedre og håndtere informasjonsdelingen. Nå utvider vi sortimentet vårt med BIM-objekter og legger til vårt lagerførte sortiment av entrérister med rammer samt våre utemøbler. Som tidligere finner dere også våre seksjonsrekkverk under våre BIM-objekter.

Fremtidens informasjonsdeling er her

Weland arbeider kontinuerlig med å imøtekomme markedets behov. Som leverandør synes vi det er viktig å kunne imøtekomme våre designere, arkitekter og konstruktører med moderne og enkle verktøy for en mer effektivisert og bærekraftig byggeprosess. BMI forenkler og samordner byggeprosessen på en måte som tidligere var umulig. Med BIM-objekter tilbyr vi byggebransjen en effektiv løsning som muliggjør en helt digitalisert informasjonskanal.

BIM – visuell modell av virkeligheten

BMI er en digitalisert helhetsløsning designet for byggebransjen hvor objekter kan lastes ned og brukes av arkitekter, ingeniører, konstruktører og designere. BMI-modellen består av flere ulike bestanddeler, BIM-objekter, noe som forenkler prosjekteringen fra idé til ferdig produkt. I et BIM-objekt samler vi all dokumentasjon om produktet vårt, som bredde, høyde, materiale, overflatebehandling, monteringsanvisninger og lenker. Konstruktøren kan allerede på idéstadiet legge inn produktene våre i sine tegninger, noe som muliggjør en visuell kontroll før prosjektering. All dokumentasjon om akkurat Welands objekt er deretter tilgjengelig gjennom hele byggeprosessen til lenge etter at prosjektet er ferdig.

Welands objekter er tilgjengelige for nedlasting her.

For mer informasjon om våre BIM-objekter, kontakt oss

Weland bim

 

[08.05.2018]

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyheter

Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.

Det er for tiden ingen nyheter

Nyheter (Arkivert)

Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.

Det er for tiden ingen nyheter