Bod- og lagerinnredninger

Mekanisk innbruddsbeskyttelse gir deg en tryggere hverdag

De økonomiske investeringene for å hindre innbrudd er små sammenlignet med de konsekvensene dårlig innbruddsbeskyttelse får. Den mekaniske beskyttelsen vegger, tak, gulv, dører, rister, og lås er hovedgrunnen til en god innbruddsbeskyttelse. Hensikten er å holde uønskede personer utenfor bygninger, lokaler og oppbevaringsrom.

Bodvegger i plater vanskeliggjør innbrudd og er beregnet til kjeller og loft, hvor man vil unngå innsyn. Bodvegger av strekkmetall fins i 2 varianter og er beregnet for kjeller og loft i boligbygg, blokker. Type SM 2030, som er en enklere variant av Type SM5530, egner seg også for bruk i industri for avgrensing av lagerplasser.


Bod innredning av plater - frist ikke tyvene unødvendig

Bod og lager innredning av helt tette plater er fortsatt brukt i kjeller og på loft der man vil hindre innsyn. På denne måten mister tyvene noe av interessen, da de ikke kan se hva som befinner seg i boden.

Systemet består av vegg- og dør seksjoner i standardmål av kryssknekte plater. Alt er fleksibelt og lett å montere. Alle lagerførte vegg- og dørseksjoner er pulverlakkerte i RAL-9010 hvit. Vi kan lakkere i andre RAL-farger etter ønskemål. Dørseksjoner leveres både høyre- og venstrehengslet i bredde 900mm som standard.

Dørseksjoner med karmbredde 1200mm kan leveres etter bestilling, dersom det ønskes større åpningsmål til for eksempel lager- eller lagerhotell.


Det finnes for øyeblikket ingen referansebilder.