Weland møter digital etterspørsel

Da Weland publiserte seksjonsrekkverk som sitt første produkt i BIMobjects skytjeneste BIMobject Cloud, ble to milepæler nådd. For Weland innebar det at man leverte nok en digital og kundetilpasset løsning for produktene sine. Milepælen for BIMobject var at Weland ble den 1000. bedriften til å publisere et produkt i skytjenesten.

I skytjenesten BIMobject Cloud laster bedrifter opp produktene sine som virtuelle modeller i 3D, såkalte BIM-objekter. Objektene kan deretter lastes ned og benyttes av arkitekter, ingeniører, entreprenører og designere. For Weland er tilstedeværelsen på BIMobject en måte å møte etterspørselen og samtidig være mer tilgjengelige for kundene sine.

Mattias Andersson er markedsansvarlig hos Weland AB. Han understreker viktigheten av å hele tiden være på tå hev og klar til å møte markedets behov. Han legger til at det stadig blir viktigere som leverandør å kunne tilby digitale objekter til både arkitekter og designere.

– Etterspørselen etter BIM-objekter har økt fra kundene våre. Det føltes da som et naturlig steg å være enda mer tilgjengelig som leverandør, og publisere produkter på BIMobject Cloud, sier Mattias.

Thomas Salomonsson, adm.dir. hos Industrireklam, som er en del av industrikonsernet Weland, er entusiastisk over muligheten til å kunne integrere direkte med designere og arkitekter.

– Det å publisere produktene våre i BIMobject Cloud er en del av vår strategi for å nå ut og være enda mer tilgjengelig for kundene våre. Med skytjenesten kan vi nå kundene allerede i designprosessen, sier Thomas.

Som konstruksjonsansvarlig ser Daniel Vågenäs tilstedeværelsen på BIMobject Cloud som en måte å imøtekomme markedets behov på. Han mener at hele industrien blir stadig mer digital.

– Det er spennende at en familiebedrift med dype, svenske røtter kan kombinere erfaringen fra tradisjonell industri med å være nytenkende, utviklende og tilpasningsdyktig for å møte markedets krav og behov, sier han.

Seksjonsrekkverk med rundtstål.

Seksjonsrekkverk med rundtstål i varmgalvanisert stål og håndløper i rustfri ubehandlet utførelse.

 

[31.01.2018]

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyheter

Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.

Det er for tiden ingen nyheter

Nyheter (Arkivert)

Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.

Det er for tiden ingen nyheter