Hengende gangbro til Kulturhuset Messingen

Weland har levert en hengende gangbro til Kulturhuset Messingen i Upplands Väsby, Sverige. Gangbanen henger i taket over scenen og salen. Prosjektet omfattet standardkomponenter for rask leveringstid, smidig montering og et gunstig prisbilde.

Weland leverte ca. 70 løpemeter gangbane av Flex-typen, med en gangflate i lettrist. Til gangbanen ble det også levert ca. 140 løpemeter seksjonsrekkverk. I tillegg bestod leveransen av en ståltrapp med frittbærende trinn i grå betong. Fra forespørsel til levering tok prosjektet ca. tre måneder.

Lakkerte detaljer

Alle detaljer på gangbanen er lakkert i svart, slik at de skal være minst mulig synlige. Ifølge Mattias Andersson, selger i Weland, satset selskapet på sine standardløsninger i prosjektet.

- En gangbane under tak kan være vanskelig å montere, og vi ønsket å legge til rette for gode arbeidsforhold for montøren, for å oppnå en smidig og nøyaktig montering. Passform og fleksibilitet er viktig for å forenkle monteringen, sier Mattias Andersson, markedsansvarlig for Weland AB i Sverige.

Fleksibel gangbane

Gangbanen er av Flex-typen, et gangbanesystem som er fleksibelt og enkelt å montere. Hele gangbanen er bygd opp av standardkomponenter og er klar for montering. Rekkverket er et seksjonsrekkverk som produseres i store serier og dermed gir et positivt prisbilde, og som lagerføres med tanke på raske leveranser.

Kort leveringstid

Lettristen som gangbanen består av, er en såkalt tett lettrist. Det gjør at den egner seg til store høyder, slik at man f.eks. unngår følelsen av svimmelhet. Alle de leverte produktene var standardkomponenter som ble lakkert.

- Våre lagerførte produkter gir oss korte leveringstider og et godt prisbilde. Vi har også mange velprøvde systemløsninger og arbeider kontinuerlig med produktutvikling for å få produkter som er enkle å montere, sier Mattias Andersson.

Kreativt sentrum

Messingen er et kreativt kunnskapssentrum ved Upplands Väsby stasjon. Bygningen huser kulturhus, idrettshall, danselokale, to videregående skoler, kommunal musikkskole, bibliotek og konferanselokaler. I samspillet mellom næringsliv og foreningsliv skapes et levende hus som syder av liv fra tidlig morgen til sen kveld.

Gangbane i taket

Hengende gangbane over scenen og salen.

Ståltrapp med trinn i grå betong

Ståltrapp med frittbærende trinn i grå betong.

 

[31.10.2017]

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyheter

Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.

Det er for tiden ingen nyheter

Nyheter (Arkivert)

Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.

Det er for tiden ingen nyheter