Type SM5530 - galvanisert strekkmetall

Bod innredning av strekkmetall

Strekkmetall er et nettmateriale uten sveiseskjøter eller annen form for skjøter. Strekkmetall produseres av plater som stanses til ønsket maskevidde. Det gir et sterkt og stabilt materiale som er veldig vanskelig å ta seg forbi eller ødelegge.

Häfla bod innredning type SM 5530 er tenkt benyttet i kjellere og på loft, der det stilles ekstra krav til innbruddsbeskyttelse. Systemet består av vegg- og dør seksjoner av strekkmetall, med en kraftig selvbærende ramme av firkant rør. Alt er fleksibelt og enkelt å montere. Dørseksjoner. Dørseksjoner høyre- og venstrehengslet, med karm i bredde 900mm og varmforzinket utførelse, er lagervare.

Dørblad leveres løst. Låskasse ASSA Evolution311 for dørtykkelse 50mm selges som tilbehør. Elementene leveres som standard varmgalvanisert, men kan også leveres pulverlakkert.

Häfla bodinnredning type 5530 er godkjent i Sverige av Svensk Brand & Säkerhets Certifiering AB, og oppfyller kravene til Svensk Stöldskyddsförening. Det er ingen slike godkjennings ordning i Norge.


Det finnes for øyeblikket ingen referansebilder.

Relaterte lenker